Website 2018-10-02T14:41:39+00:00

Website

Bij het maken van een website komt veel kijken. Je moet op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied van internet, de website moet aanspreken binnen jouw doelgroep en je moet opvallen tussen de concurrenten. Student Design houdt alle ontwikkelingen goed in de gaten en kan daarom naar jouw wensen de perfecte website bouwen. Ook denkt Student Design verder dan de standaardoplossingen, waardoor geen enkele website hetzelfde is.

  • Responsive designs

  • SEO geoptimaliseerd

  • Flexibele layout-mogelijkheden
  • Uitgebreide functies

Offerte aanvragen

Content management systeem

Student Design maakt de websites in WordPress. Dit is een van de populairste content managementsystemen dat vooral bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Net als bij een nieuw design maakt Student Design eerst een concept van hoe de website er ongeveer uit gaat zien. Door actief contact te houden met jou als opdrachtgever, kan Student Design tot een goed beeld komen van wat de wensen zijn.

Van het begin tot einde van het proces zullen er feedback momenten met jou zijn, en ook staat Student Design altijd paraat om vragen tussendoor via de mail te beantwoorden.
Voor een nieuwe website kan Student Design jou helpen met het kopen van een domeinnaam. Deze sluit uiteraard aan bij de naam van je bedrijf. Na aflevering van de website kunnen er altijd nog dingen aangepast worden. Deze aanpassingen doet Student Design dan tegen het uurtarief dat vooraf in het contract is vastgesteld.

Projecten

Tarieven

Keuze 1

vanaf €899,-

Professionele designs
SEO geoptimaliseerd
Eenvoudig in onderhoud
Goede service
Gericht op resultaat
PDF  instructie

Offerte aanvragen

Op maat

vanaf €1699,-

SEO geoptimaliseerd
2 Maanden support
Design op maat
Eenvoudig in onderhoud
Goede service
Gericht op resultaat
PDF instructie

Offerte aanvragen

Alle paketten zijn exclusief domeinnaamregistratie, hosting en verhuizen/overzetten van de website.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Neem contact op