Veelgestelde vragen 2018-09-12T10:00:51+00:00

Veelgestelde vragen

Wij kunnen hier van begin tot eind in ondersteunen. We starten met het concreet maken van een concept en gaan hierop verder met het ontwikkelen van een huisstijl. Vanuit de huisstijl kunnen we alle kanten op. Maken van een website, video of campagne.

Dit verschilt per website en is lastig  te zeggen, het kan van 4 weken tot 6 maanden duren. Wanneer alle content al klaar is zal het voorspoediger gaan dan wanneer er nog content gecreëerd moet worden. Hier houden we namelijk mee in het proces. Daarnaast maakte de grootte van de website ook uit. Bij spoed kan het proces versneld worden.

Ja dat kan. Wij maken gebruik van WordPress websites en deze sites zijn heel gemakkelijk in onderhoud (tekst en afbeeldingen aanpassen en pagina’s toevoegen. Daarnaast sturen wij een instructie video op wanneer de website opgeleverd is.

Wanneer je iets wilt toevoegen kunnen wij dit tegen betaling realiseren. Het is mogelijk de website uit te breiden indien de uitbreiding of aanpassingen binnen het ontwerp mogelijk is. Hier zullen we samen naar kijken.

Ja alle sites die wij maken zijn responsieve en dus voor zowel mobiel, tablet als desktop goed geoptimaliseerd.

Ja dat kunnen wij zeker. Wij kunnen ondersteunen bij tekst, denk aan het schrijven van wervende teksten, maar ook informatieve teksten. Daarnaast kunnen wij video en fotografie realiseren.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Neem contact op