Projecten 2018-09-27T20:08:11+00:00

Projecten

Samen met onze opdrachtgevers hebben we afgelopen periode gewerkt aan leuke projecten. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

De Landgoederij

De Landgoederij is een evenementenlocatie in Utrecht voor particuliere en zakelijke evenementen en trouwerijen. Wij zijn gevraagd een website te maken met een frisse hedendaagse uitstraling, met daarbij een passende landelijke en groene sfeerimpressie.

Bekijk project

Sample Sale Amsterdam-Noord

Sample Sale Amsterdam Noord is een Fashion Label dat twee keer in het jaar een grote Sample Sale houdt in Amsterdam Noord. Tijdens deze Sample Sale worden er alleen ‘premium brands’ verkocht. Dit is dan ook een belangrijke USP waar wij tijdens het designproces rekening mee hebben gehouden.

Bekijk project

Maatje Vijfheerenlanden

Maatje Vijfheerenlanden (voorheen Schuldhulpmaatje Vianen) is actief in de woonkernen Vianen en Zederik van de gemeente Vijfheerenlanden en houdt zich in hoofdzaak bezig met het helpen van mensen bij financiële tegenslag.

Bekijk project

Huisvloeren

Huisvloeren.nl heeft jarenlange ervaring met kleine en middelgrote projecten en kan op uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Huisvloeren vroeg ons om een website te ontwikkelen waarin hij een mooie impressie kan geven van het werk wat hij levert.

Bekijk project

Brand District

Brand District is een Amsterdams Fashion Label met vrouwenmode. Marjet Snijders eigenaar van Brand District heeft ons gevraagd een logo te ontwerpen passend bij de premium merken die ze verkoopt. Daarnaast wilde ze de nadruk van ‘district’ terug laten komen in het logo, dit hebben wij daarom ook als uitgangspunt gebruikt voor het logo en dit komt terug in het beeldmerk.

Bekijk project

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Neem contact op