Design 2019-01-09T12:35:18+00:00

Design

Om tot een goed design te komen begint Student Design als eerst met onderzoek en inspiratie opdoen. Vanuit de gevonden gegevens en inspiratie trekt Student Design een lijn en wordt er een concept gemaakt op basis van die lijn. Na het maken van verschillende concepten komt er een steeds beter beeld van hoe het design er uit gaat zien. Vervolgens stuurt Student Design verschillende opties naar jou, zodat je meerdere keuzes hebt.

Vanuit hier gaat Student Design samen met jou kijken naar de voorgestelde designs, zo is het mogelijk om een van de aangeleverde voorstellen net iets aan te passen naar jouw wens, mits je nog niet tevreden bent. Zo ben je altijd tevreden over het design voor jouw uiting.

Offerte aanvragen

Online en offline

Het is de kracht van een bedrijf of organisatie om online en offline goed met elkaar te combineren. Met online kun je denken aan Facebook advertenties, website banners, E-magazines, etc. Offline betekend bijvoorbeeld een huisstijl, posters, flyers en logo’s. Door de juiste elementen te combineren maakt Student Design passende uitingen, waarmee je zowel online als offline de juiste uitstraling kan uitstralen met je bedrijf of organisatie.

Projecten

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Neem contact op